1. Фільтрована вода – чиста.
Мешканці великих міст мають острах перед питтям води з крану, оскільки часто вона не є відповідної якості. Проблема забрудненої води актуальна і для користувачів колодязів та свердловин, оскільки у ній можуть розвиватися хвороботворні бактерії або міститися інші шкідливі домішки, такі як залізо, солі твердості, аміак і навіть сірководень. Вирішенням цієї проблеми можуть стати фільтри для води, або ж фільтраційні системи. Завдяки цьому ми зможемо користуватись кристалічно чистою водою.
2. М’яка вода – отже, немає осаду.
Чи зауважили ви, що у вашому чайнику щораз більше накипу? Ця проблема, зазвичай, має зв’язок з твердістю води. Користуючись системами очищення води ви пом’якшуєте свою воду, позбавляючи її кальцію і магнію. Твердість зменшується на 80-90%, що дозволяє уникати вапняних відкладень на сантехніці та накипу у чайнику. Різниця стане відчутною, навіть при митті горнятка від кави чи чаю, оскільки миючі засоби довше залишаються активними у знесоленій воді.
3. Очищення від забруднень.
Вода, що тече в трубі містить в собі пісок, а також інші забруднення, такі як іржа, пестициди, бактерії тощо. Якщо в такому випадку використати фільтр для води з мінералізатором, то він не тільки очистить воду, але й покращить її смак.
4. Кінець хлорованій воді.
Фільтр для води, який поставимо на крані, очистить її і позбавить неприємного смаку хлорки. Цей хімічний елемент може потрапляти разом з важкими металами до ґрунтових вод і майже завжди присутній у наших трубопроводаї. Навіть, якщо ви не будете пити цієї води, то готуватимете на ній. Саме тому так важливо користуватись системою фільтрації на основі вугільних засипок.
5. Смачна фільтрована вода – це можливо.
Фільтрована вода є смачною, а також позбавленою неприємного запаху хлору, що дуже впливає на покращення смаку ранкової кави чи чаю. Однак, не поспішайте випити ваш ранковий напій, пам’ятайте, що немає нічого кращого, ніж склянка чистої води!
6. Фільтрована вода вплине на смак ваших страв.
Фільтрована вода покращить смак приготованої Вами їжі, оскільки вона є позбавленою від бактерій, а значить, не зможе зіпсувати ваших продуктів та їхньої свіжості.
7. Скільки води пити щоденно, аби покращити метаболізм?
Кожен з нас повинен випивати 1-3,5 л води щоденно. Звідки така цифра? Відштовхуємось від даних 1 л /30 кг. Потреба збільшується під час спеки чи заняттях спортом. Оптимальною кількістю споживання води для вагітних жінок є 8 склянок щоденно. Зранку потреба води в організмі складає 0,7 л, хоча нам це й може здатись важким завданням на початку. Фільтр для води нам допоможе з цим впоратися. Воду варто пити малими порціями, але чим частіше, тим краще. І ще варто запам'ятати, що саме негазована вода є найбільш корисною для вашого організму.
8. Фільтрована вода - наші внутрішні зміни.
Коли починаєш вживати фільтровану воду постійно, то невдовзі зможеш зауважити, що шкіра стала гладенька і пружніша, покращився метаболізм. Щоб ще покращити воду можна вмонтувати у ваш улюблений фільтр картридж-мінералізатор з кальцієм або окремий фільтр з магнієм. Відтак зможемо бути впевнені у тому, що отримуємо мінеральні поживні речовини, які так потрібні нашому організму.
9. Фільтрована вода – це турбота про природу.
Користуючись фільтрами для води, ти захищаєш навколишнє середовище і залишаєш його чистим для прийдешніх поколінь хоча б навіть завдяки тому, що не купуєш пластикових пляшок, які розкладаються по кілька сотень років.
10. Фільтрація води і витрати з експлуатації.
Чи ставили ви перед собою питання скільки ви витрачаєте на воду в пляшках? Якщо уважно порахувати, то дуже швидко стає зрозуміло, що при використанні фільтрованої води ми не тільки економимо кошти, але й захищаємо наше здоров’я і навколишнє середовище.
Бажаєте отримати консультацію спеціаліста щодо фільтрів для води або разом порахувати вигоду власного фільтра? Звертайтеся до нас через розділ "Контакти"!